Piknik z okazji Dnia Rodziny

W dniu 1 czerwca 2016 r. porywacz sterroryzował i uprowadził przejeżdżający przez Jadowniki Mokre AUTOBUS PEŁEN BAJEK! Sytuacja wydawała się beznadziejna. Świat bajek mógł przestać istnieć... Na szczęście dzielne dzieci uratowały zakładników – postacie z bajek i baśni. Uśpiły groźnego przestępcę, częstując go jabłkiem z włożoną igłą Śpiącej Królewny.

Mowa oczywiście o spektaklu teatralnym wystawionym przez dzieci z naszego Ośrodka podczas pikniku z okazji Dnia Rodziny. Przedstawienie było niezwykle ciekawe. Występowało w nim wiele znanych postaci z bajek, w które doskonale wcieliły się dzieci. Nie zabrakło krasnoludków, Śpiącej Królewny, Kota w butach, Królowej Śniegu, Czerwonego Kapturka, Baby Jagi, Królewicza, Roszpunki, rycerza, Alladyna oraz Księżniczki na ziarnku grochu.

Po występie dzieci złożyły swoim rodzicom życzenia oraz obdarowały ich upominkiem w kształcie serca. Wzruszeniom nie było końca. Każde dziecko uściskało swoich rodziców dziękując im za trud wychowania. Oprócz tradycyjnych życzeń i upominków dostarczyliśmy rodzicom coś niezwykłego  -  radość, uśmiech i niezapomniane wrażenia ze wspólnego świętowania tego ważnego, rodzinnego dnia. Po tak miłych i wyjątkowych przeżyciach wszyscy delektowaliśmy się pysznościami z grilla i słodkim ciastem.

Niech te cudowne chwile pozostaną sercach Rodziców na zawsze.

Zapraszamy do galerii

VIDEO z przedstawienia "Autobus pełen bajek"